Kurs: Bruk sopp på kjøkkenet: Lær deg god mat med sopp.

Praktisk info
Dato: 17.09.25
Tidspunkt: 17:00 - 20:30
Adresse: Høgskulen i Volda, Joplassvegen, Volda, Norge
Forening: Sunnmøre sopp- og nyttevekstforening
Region: Møre og Romsdal
Antall ledige plasser: 14
Pris fra: 75 kr
Ledere
Påmelding
Dette arrangementet er kun for medlemmer, logg inn for å melde deg på
La soppen vere hovudingrediens i fleire rettar.
Kurshaldarar er
Kari Ryslett, fyrstelektor i mat og helse, og fast matspaltist i MøreNytt og Vikebladet Vestposten.
Per Magnus Finnanger Sandsmark, soppkontrollør
Kursavgifta er inkludert innkjøp av ingrediensar. Det er ein fordel om de har med eigen sopp til kurset.
Kurset er etter studieplan 339, og er støtta av Møre og Romsdal fylkeskommune, Sparebank1 SMN og Studieforbundet Natur & Miljø.
Oppmøtedetaljer
På kjøkkenet på Kaarstad, Høgskulen i VOlda.
