Kurs: Bruk sopp på kjøkkenet: Lær deg god mat med sopp.

Praktisk info

Dato: 17.09.25

Tidspunkt: 17:00 - 20:30

Adresse: Høgskulen i Volda, Joplassvegen, Volda, Norge

Forening: Sunnmøre sopp- og nyttevekstforening

Region: Møre og Romsdal

Antall ledige plasser: 14

Pris fra: 75 kr

Ledere

Per Magnus Finnanger Sandsmark

90812196

per.mfs@gmail.com

Påmelding

Dette arrangementet er kun for medlemmer, logg inn for å melde deg på

La soppen vere hovudingrediens i fleire rettar.

Kurshaldarar er

Kari Ryslett, fyrstelektor i mat og helse, og fast matspaltist i MøreNytt og Vikebladet Vestposten.

Per Magnus Finnanger Sandsmark, soppkontrollør

Kursavgifta er inkludert innkjøp av ingrediensar. Det er ein fordel om de har med eigen sopp til kurset.

Kurset er etter studieplan 339, og er støtta av Møre og Romsdal fylkeskommune, Sparebank1 SMN og Studieforbundet Natur & Miljø.

Oppmøtedetaljer

På kjøkkenet på Kaarstad, Høgskulen i VOlda.